Zorgverleners

Bent u zorgverlener?

Samenwerken

Als zorgverlener wilt u graag goede zorg verlenen. Daarom is het belangrijk dat zorgverleners goed samenwerken met elkaar. ILIFECOACH B.V. ondersteunt en bevordert samenwerking in de preventieve zorg. Wij ondersteunen u graag om uw patiënten te begeleiden bij het stoppen met roken. Dit doen wij met verschillende activiteiten en diensten om u als zorgverlener te ontzorgen. Wij werken op landelijk niveau samen met ruim 500 apotheken, maar ook verloskundigenpraktijken, ziekenhuizen en huisartsen. Enkele voorbeelden van een mogelijke samenwerking zijn het gezamenlijk aanbieden van stoppen met roken trainingen of informatiebijeenkomsten, contracten voor stoppen met roken zorg voor chronische patiënten of het (bij)scholen van u of uw medewerkers.

Kwaliteit

Ons stoppen met roken programma is door CZ Groep beoordeelt met de hoogste kwaliteit. Daarnaast heeft Cooperatie VGZ de afgelopen 2 jaar uitsluitend bij ons stoppen met roken zorg landelijk ingekocht vanwege onze kwaliteit en hedendaagse werkwijze. Onze stoppen met roken programma's worden sinds 2013 door de meeste zorgverzekeraars volledig vergoed. Daarnaast is onze stoppen met roken interventie, opleiding en nascholing geregistreerd en geaccrediteerd in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken.

Direct uw patiënten aanmelden

Wij bieden de volgende stoppen met roken trainingen voor uw patiënten:

  • Telefonische begeleiding
  • Rookvrij met E-health: een online programma op maat
  • Groepsbegeleiding (ook mogelijk bij u in de praktijk of gezondheidscentrum)
  • Stoppen met roken begeleiding voor of tijdens de zwangerschap (telefonisch, groep of online)
  • Stoppen met roken advies of spreekuur
  • Informatiestand of informatiebijeenkomst bij u in de praktijk of in uw gezondheidscentrum

U kunt uw patiënten direct aanmelden voor stoppen met roken begeleiding via bovenstaande groene knop. Wij streven er naar om binnen 48 uur contact op te nemen met uw patiënt voor een telefonisch intakegesprek.

Informatiemateriaal bestellen

Wilt u graag informatiemateriaal over ons stoppen met roken programma bestellen voor in uw praktijk of gezondheidscentrum? Neem in dat geval contact met ons op of vraag direct aan via het aanvraagformulier.

Opleiding en nascholing

Ons programma en de daarbij behorende opleidingen en nascholingen zijn ook beschikbaar voor zorgverleners, zoals (huis)artsen, verloskundigen, apothekers en assistentes, GGZ, psychiaters, psychologen en (long)verpleegkundigen.

NIEUW: Rookvrij met E-health

Onze opleidingen en nascholingen zijn geaccrediteerd bij het Kwaliteitsregister voor Stoppen met Roken.

Onze nascholing is geaccrediteerd bij het Kwaliteitsregister Stoppen met roken met 30 accreditatiepunten. De opleiding en de nascholing zijn online te volgen, met of zonder praktijkdagen.

U kunt zich als zorgverlener aanmelden voor de opleiding via onderstaande groene knop.

Wilt u meer informatie over onze opleiding en nascholing? Neem in dat geval contact op via het contactformulier.