Stoppen met Roken

Wilt u graag stoppen met roken, maar lukt het niet? Bij iLifeCoach weten we als geen ander hoe lastig het stoppen met roken kan zijn: vele rokers hebben we al begeleid op weg naar een rookvrije toekomst. iLifeCoach helpt u om definitief te stoppen met roken met behulp van een personal coach. Het Stoppen met roken programma van iLifeCoach is een bewezen effectieve aanpak, erkend en vergoed door de zorgverzekeraar!

De stoppen met roken begeleiding wordt 100% vergoed door uw zorgverzekeraar!

Telefonische Coaching

Heeft u behoefte aan persoonlijke coachgesprekken met uw eigen personal coach op een moment dat het u uit komt? Kies dan voor telefonische coaching. Telefonische begeleiding is het meest populaire programma. Gedurende 3 maanden wordt u intensief begeleid door uw eigen stopcoach. U heeft tijdens het programma recht op 7 telefonische gesprekken met uw coach. Uiteraard kunt u tijdens het programma altijd telefonisch of per e-mail contact opnemen indien u moeilijke momenten ervaart.

Ook in 2021 worden nicotinevervangers of medicatie volledig vergoed op voorwaarde dat u een stoppen met roken programma bij ILIFECOACH B.V. volgt.

Rookvrij met e-health: Online programma op maat

Wilt u het programma graag online volgen? Kies dan voor het online stoppen met roken programma. U heeft gedurende 3 maanden contact met uw coach en u ontvangt uw inloggegevens die toegang geven tot uw eigen online account. Het grote voordeel van online coaching is het feit dat u contact kunt opnemen wanneer het u schikt en dat u ten allen tijde alle tips van uw coach kunt teruglezen. Zo heeft u de juiste begeleiding altijd binnen handbereik.

Rookvrij zwanger

Bent u zwanger of heeft u een kinderwens, maar heeft u moeite om te stoppen met roken? Onze gecertificeerde coaches helpen u en uw partner graag om te stoppen met roken voor, tijdens en na uw zwangerschap. Kies voor de optie 'stoppen met roken en zwanger' om u aan te melden via het aanmeldformulier op de website.

iLifeCoach verzorgt ook coaching speciaal voor zwangere vrouwen of vrouwen en hun partners met een kinderwens.

Groepscoaching voor particulieren

Wilt u graag samen met anderen stoppen met roken? Kies dan voor groepscoaching van iLifeCoach. Wij verzorgen de groepscoaching op verschillende centrale locaties in Nederland. Groepscoaching bestaat uit 7 groepsbijeenkomsten en aanvullend telefonische of e-coaching van uw eigen personal coach.

Wij verzorgen stoppen-met-roken programma's op centrale locaties door heel Nederland.

Corporate wellness: Stoppen met roken programma voor zakelijke klanten

Wilt u of uw medewerkers graag stoppen met roken? Of wilt u als ondernemer graag uw bedrijfsimago verbeteren? Kies dan voor groepscoaching van iLifeCoach. Wij verzorgen de groepscoaching bij u op kantoor. Vraag vrijblijvend een offerte aan.