Testimonials

Mijn zorgverzekeraar stuurde mij door naar iLifeCoach nadat ik het een en ander over stoppen met roken en de vergoeding had uitgezocht. Ik dacht laat ik het maar eens proberen, omdat het toch vergoed werd. Het bleek een zeer goede keuze, ik werd van tevoren goed geadviseerd en wat een leuk mens van een coach had ik. iLifeCoach is daarnaast goed bereikbaar en alles is heel snel geregeld na het aanmelden. Ik zou het iedereen aanraden die wil stoppen met roken.

MARJOLEIN, Manager

Na 5 stoppogingen eindelijk succesvol gestopt met roken. Ik heb 40 jaar gerookt en nooit gedacht dat ik zonder zou kunnen. Mijn coach heeft mij hele goede tips gegeven en na een kleine terugval wist zij me er ook weer bovenop te helpen. Ik heb eindelijk wat meer lucht en ik kan weer normaal de trap op lopen zonder buiten adem te raken. Een dikke 10!

KEES, gepensioneerd

Eindelijk is het mij gelukt om te stoppen met roken dankzij iLifeCoach. Ik dacht altijd dat wel zou kunnen stoppen zonder hulp van buitenaf, maar telkens begon ik na een paar maanden weer te roken. Na talloze stoppogingen, gelukkig bij iLifeCoach terecht gekomen. Ik werd binnen 24 uur gebeld en de cursus ging van start. En als bonus werd alles volledig vergoed door mijn zorgverzekeraar. Goede cursus en een geweldige coach!

 

LAURA, Moeder van 3 kinderen