Onze werkwijze

Na uw aanmelding wordt er binnen 5 werkdagen telefonisch contact met u opgenomen.
Start vandaag nog met uw eigen personal coach. Na uw aanmelding nemen wij telefonisch contact met u op voor een vrijblijvend intakegesprek waarin wij u voorzien van informatie en een persoonlijk advies.
Onze werkwijze in stappen:
 1. U meldt zich aan voor het gewenste programma via het aanmeldformulier op onze website.
 2. Wij nemen binnen 5 werkdagen telefonisch contact met u op voor een vrijblijvend intakegesprek. Indien wij u niet kunnen bereiken ontvangt u een e-mail voor het maken van een afspraak. Indien wij geen reactie ontvangen binnen 2 weken, zullen wij uw gegevens verwijderen en dient u zich opnieuw aan te melden. Indien u geen telefoontje of e-mail heeft ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@ilifecoach.nl. Controleer vooraf of onze e-mail in uw Postvak Ongewenst (spam) terecht is gekomen.
  Let op: in de vakantieperiode zijn er aangepaste openingstijden. De reguliere trainingen starten weer per 1 september.
 3. Tijdens het telefonische intakegesprek voorzien wij u van informatie en een persoonlijk advies en indien van toepassing sturen wij u na afloop een aanvraagformulier voor anti-rookmedicatie per e-mail of per post. Het is mogelijk dat wij u moeten doorverwijzen naar uw huisarts.
 4. Indien u anti-rookmedicatie gaat gebruiken, dient u een afspraak te maken bij uw huisarts om het aanvraagformulier voor de anti-rookmedicatie te ondertekenen of een recept bij te voegen.
 5. U kunt met het ondertekende formulier (en/of recept) de hulpmiddelen of medicatie afhalen bij uw apotheek  m.u.v.: VGZ, Univé, CZ, Ohra, Delta Lloyd en Menzis klanten krijgen ze toegestuurd via de Nationale Apotheek of ApotheekZorg. ILIFECOACH B.V. informeert u hier over tijdens het intakegesprek.
 6. U krijgt na het intakegesprek een personal coach, e-coach of groepscoach toegewezen die telefonisch of per e-mail contact met u zal opnemen voor het maken van een afspraak voor het eerste coachgesprek of groepsbijeenkomst. Indien u voor groepsbegeleiding heeft gekozen, ontvangt u een e-mail met de startdata in uw regio. Indien wij niet voldoende aanmeldingen in uw regio hebben voor groepsbegeleiding, zullen wij u hierover informeren. U heeft dan de mogelijkheid om te kiezen voor een andere vorm van begeleiding.
 7. Het eerste coachgesprek of groepsbijeenkomst vindt plaats op het afgesproken tijdstip en u kiest vervolgens een datum voor de stopdag indien u gaat stoppen met roken
 8. De overige coachgesprekken of groepsbijeenkomsten met uw eigen personal coach zullen plaatsvinden na uw stopdatum
 9. Bij vragen kunt u tijdens het programma terecht bij onze klantenservice per e-mail, WhatsApp of laat een terugbelverzoek achter voor uw stopcoach.
 10. Na afloop van het programma declareren wij de kosten van het programma bij uw zorgverzekeraar. In sommige gevallen ontvangt u een factuur en dient u het zelf te declareren bij uw zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van de werkwijze en het inkoopbeleid van uw zorgverzekeraar.
  Let op: U dient het programma af te ronden om voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar in aanmerking te komen. Indien u zich niet tijdig afmeldt (binnen 7 dagen na aanmelding) of het programma niet afrondt, ontvangt u een factuur van 375,- euro (zonder vergoeding). Uw coach zal u twee keer bellen op het afgesproken tijdstip, bij geen gehoor ontvangt u een e-mail met het verzoek om een nieuwe afspraak te maken. U bent zelf verantwoordelijk voor het maken van een nieuwe afspraak.