Over

Health is life!

Over ons

Wij geloven in preventieve gezondheidszorg, meer dan in ziekenzorg, want voorkomen is beter dan genezen. Wij vinden dat preventieve zorg voor iedereen die waarde hecht aan een lang en gezond leven toegankelijk en laagdrempelig moet zijn, met of zonder verwijzing.

Landelijke dekking

ILIFECOACH B.V. is een landelijk erkende zorginstelling voor preventieve zorg in de particuliere en zakelijke markt. Wij zijn gespecialiseerd in leefstijl- en stoppen met roken begeleiding.

Innovatieve dienstverlening

Wij bieden innovatieve en preventieve zorgprogramma's in samenwerking met zorgverzekeraars en zorggroepen:

  • Stoppen met roken
  • Rookvrij zwanger
  • Leefstijltraining
  • Corporate Wellness

Kwaliteit en resultaat

ILIFECOACH B.V. onderzoekt voortdurend de tevredenheid van haar cliënten. Uit de klanttevredenheidsonderzoeken blijkt dat cliënten zeer tevreden zijn over de dienstverlening. Onze interventie wordt beoordeeld met een 8,7. ILIFECOACH spant zich in om kwaliteit en service op het hoogst mogelijke niveau te bieden.

Onze preventieve interventies behalen een gemiddelde succespercentage van 83%. Onze nieuwe e-health en m-health interventie behaald een succespercentage van maar liefst 91%.

Opleidingsinstituut

ILIFECOACH B.V. is een opleidingsinstituut op het gebied van leefstijltrainingen en stoppen met roken zorg en biedt erkende begeleiding, opleiding en nascholing aan. Op deze wijze kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening voortdurend verbeteren en up to date houden. Onze leefstijl- en stopcoaches zijn op deze manier altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de preventieve gezondheidszorg.

Missie & waarden

  • 01 Gezondheid bevorderen. Wij willen dat mensen in de best mogelijke gezondheid leven. Alles wat we doen draagt daar aan bij. Ook als we samenwerken met anderen, zoals zorgorganisaties in de regio of op landelijk niveau.
  • 02 Kwaliteit.Wij streven naar kwaliteit. Kwaliteit van onze programma's en onze medewerkers. Wij willen het beste voor u. Wij bieden daarom opleiding en nascholing aan om onze kwaliteit optimaal te kunnen bewaken en onze kennis up to date te houden.
  • 03 Resultaat. Ook streven wij naar het beste resultaat. Niet alleen op korte termijn, maar ook op de lange termijn. Na afloop van het stoppen met roken programma is 88% gestopt met roken. Met onze nieuwe e-health interventie is 91% na afloop gestopt met roken. Wij doen alleen dat wat werkt en daarom bieden wij alleen evidence based programma's aan die zich ook in de praktijk hebben bewezen.

Onze sterke punten

PERSOONLIJKE

AANPAK
Voor elke particuliere of zakelijke klant hebben wij een passende oplossing. Wij vernieuwen onze programma's regelmatig, zodat het past bij de klant van nu. Onze interventies zijn gepersonaliseerd: Wij zorgen altijd voor een persoonlijke aanpak op maat, zodat het altijd goed aansluit bij de wensen van onze klant. Met onze nieuwe e-health en m-health SMR interventie is 91% na afloop gestopt met roken.

BESTE

RESULTAAT
Wij gaan voor het best haalbare resultaat. Onze programma's hebben een gemiddeld slagingspercentage van 83% en daar zijn wij trots op. Na afloop van het stoppen met roken programma is 88% gestopt. Wij bieden alleen evidence based programma's aan. Wij blijven up to date door onderzoek, innovatie en doordat wij nieuwe ontwikkelingen in de gezondheidszorg goed bijhouden en snel kunnen implementeren.

HOGE

KWALITEIT
Onze coaches staan geregistreerd in een Kwaliteitsregister en we houden ons aan de richtlijnen van de Gezondheidsraad. Regelmatig voeren wij een kwaliteitscontrole uit onder onze klanten en streven wij naar innovatie, zodat wij ons aanbod continu kunnen verbeteren. Onze interventies en opleidingen zijn erkend en geaccrediteerd.