Over

Over ons

Welkom op de website van iLifeCoach. 

Wij zijn een landelijk erkende zorginstelling voor preventieve zorg. Onze missie is een gezond Nederland.

Een gezonder Nederland, daar gaan wij voor. Hart-en vaatziekten is volksziekte nummer 1 door bijvoorbeeld overgewicht, stress of slechte gewoontes zoals roken en te weinig bewegen.

Wij helpen u om nieuwe, gezonde gewoontes aan te leren om zodoende gezonder en langer te kunnen leven. Een gezonde levensstijl om alles uit u zelf en uw leven te halen.

 

Missie & waarden

  • 01 Gezondheid bevorderen. Wij willen dat mensen in de best mogelijke gezondheid leven. Alles wat we doen draagt daar aan bij. Ook als we samenwerken met anderen, zoals zorgorganisaties in de regio.
  • 02 Kwaliteit.Wij streven naar kwaliteit. Kwaliteit van onze programma's en onze medewerkers. Wij willen het beste voor u.
  • 03 Resultaat. Ook streven wij naar het beste resultaat. Niet alleen op korte termijn, maar ook op de lange termijn. Wij doen alleen dat wat werkt en daarom bieden wij alleen programma's met een bewezen effectiviteit en blijvend resultaat.

Onze sterke punten

PERSOONLIJKE

AANPAK
Voor elke particuliere of zakelijke klant hebben wij een passende oplossing. Wij vernieuwen onze programma's regelmatig, zodat het past bij de klant van nu. Daarnaast zorgen wij altijd voor een persoonlijke aanpak op maat, zodat het altijd goed aansluit bij de wensen van onze klant.

BESTE

RESULTAAT
Wij gaan voor het best haalbare resultaat. Onze programma's hebben een gemiddeld slagingspercentage van 80% en daar zijn wij trots op. Wij bieden alleen programma's die bewezen effectief zijn. Wij blijven up to date door onderzoek en doordat wij nieuwe ontwikkelingen in de gezondheidszorg goed bijhouden en snel kunnen implementeren.

HOGE

KWALITEIT
Wij staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken en houden ons aan de richtlijnen van de Gezondheidsraad. Regelmatig voeren wij een kwaliteitscontrole uit onder onze klanten, zodat wij ons aanbod continu kunnen verbeteren.