Leefstijltraining

Leefstijltraining

Samen fit en rookvrij voor de volgende generatie!

Gezond zwanger

Een goede gezondheid voor moeder en kind begint al voor de zwangerschap. Als je zwanger wilt worden is het belangrijk om zo gezond mogelijk te leven. De kans op een zwangerschap wordt hierdoor groter en je creëert een gezonde omgeving voor je kleine spruit.

Een gezonde leefstijl is van invloed op de vruchtbaarheid en de gezondheid en groei van jouw baby. Wanneer je een kinderwens hebt en zwanger wilt worden of zwanger bent is het van belang om hier bewust mee bezig te zijn. Geef jezelf en je baby een goede en gezonde start met een leefstijltraining.

Chronische ziekte?

Wilt u een gezonde leefstijl? Bent u diabetes- of hartpatiënt of ervaart u moeite om op een gezond gewicht te blijven tijdens of na het stoppen met roken? Kies voor een gezonde leefstijl en meld u aan voor een leefstijltraining.

Gewichtsbeheersing

Heeft u gewichtsproblemen of bent u bang om aan te komen tijdens het stoppen met roken? Onze trainers begeleiden cliënten met gewichtsproblemen of een ongezonde leefstijl volgens de meest recente wetenschappelijke bevindingen en de Richtlijnen van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon.

Onze Leefstijltrainingen worden door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. U kunt de voorwaarden terugvinden in uw eigen polis.